Zdravo tenkisti, Kalel92 ovde!

Dobio sam na poklon gejmersku stolicu, pa sam rešio da moje iskustvo sa istom podelim sa vama. Kao i svi ostali, tako i ja provodim većinu svog vremena za kompjuterom, na čelu sa tim, napokon sam našao svoj mir na ovom tronu. Kompanija Genesis je, ne tako davno, stigla na naše tržiste, pa sam izabrao baš njih, iz dosta razloga, a te razloge ćete saznati u nastavku.

Genesis Nitro 550 je jedna od kvalitetnijih stolica koje sam isprobao. Genesis Nitro 550 je pre svega jako komforna. Ono što krasi ovaj model jeste to što je presvučena pola tkaninom, pola veštačkom kožom. Iz prostih razloga, što veštacka koža pruža nelagodan osećaj toplote i samog kliženja sa stolice. Zbog toga, ovo je ogromna prednost sedišta same stolice. Sklapanje stolice oduzima nekih 15 minuta. U pakovanju vam dolazi sva prateća oprema (šrafovi, inbus ključ, matice…). Samu stolicu prati i veoma kvalitetan gasni mehanizam 4. klase za spuštanje i podizanje stolice, kao i držači za laktove, podesivi po visini, koji daju ogromnu prednost za razliku od drugih stolica koje imaju fiksirane držače.  Uz stolicu dobijate i dva prijatno napunjena jastuka za donji deo leđa koji je podesiv po visini, i jastuk za vrat, koji je takođe podesiv.  Nosivost ove stolice je max 150 kg, tako da, ako ste malo puniji, nećete imati nikakav problem.

Stolica ima podesiv naslon u više nivoa, pa samim tim možete podešavati naslon za leđa kako vama odgovara. Što se tiče cenovnog ranga, stolica košta oko 220e, što je samim tim, veoma korektna cena za ovakvu stolicu ovog kvaliteta. Ako se odlučite za ovaj model, svakako se nećete pokajati. Ja se ovde odjavljujem i zahvaljujem Genesis-u na ovom poklonu.